Entreprenør & Maskiner

Vil I sikre jer et overblik over udlejede eller egne maskiner, kontrol med motortimer og servicebehov? Så er Autotracking helt klart et kig værd.

Hold styr på hvilke maskiner der anvendes hvor og hvornår, få alarmer ved anvendelse uden for arbejdstiden, få overblik over tomgang og optimer brændstofforbruget. Vores løsningen giver dig det fulde overblik, og du kan følge dine køretøjer og maskiner når som helst.

Du kan altid følge dine maskiner og køretøjer på kortet, spore dine maskiner og køretøjer i tilfælde af tyveri, og se brændstofforbruget og hastighed for det enkelte køretøj eller maskine.

Med vores servicemodul ved du på forhånd hvornår dine maskiner skal til service, hvilket giver dig tid til planlægning og koordinering. Vi har kompetente medarbejdere, der altid sidder klar til at hjælpe, og ved hvad der er bedst for netop jeres maskiner, vi arbejder altid på at finde den bedste løsning sammen med jer.

Med vores materialesporing har du altid styr på hvor dit materiel befinder sig og du kan naturligvis altid holde øje med dine køretøjer eller maskiner på pc, tablet eller mobil.

Uanset løsningen for dig, sørger vi for at levere hardware med bluetooth opsætning, for en fremtidssikret tracking-løsning.