Om os

 

Multi:IT A/S blev stiftet i 2012 af Thue Madsen og Michael Lunde, der hver ejer 45%. Hovedsædet i Kolding beskæftiger til dagligt ca. 15 ansatte, samt udviklingsafdelinger i Vietnam, Bulgarien, Filippinerne og naturligvis Danmark. 

Vores overordnede vision er, at skabe IT-løsninger til transportbranchen, som alle har mulighed for at være med på, uanset om der er tale om 1 eller +100 rullende enheder. 

Vores mission er at gøre det muligt for alle transportvirksomheder, at effektivisere deres arbejdsprocesser via cloud baseret IT uanset størrelse. 

 

Vores produkter er intuitive, genkendelige og skalerbare, dette gør det nemt for kunden at starte op uden alt for meget undervisning og individuel opsætning. Vores produkter er 100% cloud orienteret, så man som kunde alene kun skal bekymre sig om anvendelsen af dem, og ikke en masse servere, teknik og software vedligeholdelse. 

 

Autotracking består af dedikerede mennesker, der altid er i rivende udvikling og som sikrer netop dig den bedste løsning på markedet. Vi fokuserer på vores kvalitetsstandarder i vores kundeservice såvel som vores produkter. Autotracking vil gøre det nemt og overskueligt, og vi klare selvfølgelig alt med et smil.