Transport & Logistik

Vores flådestyringssystem kan holde styr på køretøjets position, køre stil, start/stop, kørehviletid, dette sikre at flåden udnyttes bedst muligt, fragtruterne bliver optimeret så brændstof og køretid kan reduceres. Man kan holde øje med hele flåden, og sende det rigtige køretøj hen mod en opgave, alt dette kommer også miljøet til gode, da en GPS kan motivere chaufførerne til at kører fornuftigt med færre kilometer, lavere hastighed og mindre brændstofforbrug.

Med Autotracking kan i følge med i hvordan chaufføren forbruger brændstoffet, hvor hurtigt der bliver accelereret, hvor hårdt der bliver bremset, hvor længe bilen står i tomgang osv.

Hvis man også har Truckplanner som ordrehåndteringssystem kan vores GPS også løse logistikopgaver, dette ved hjælp af automatisk sending af slutfaktura lige efter endt tur, så er papirarbejdet gjort, og turen er dokumenteret og faktureret korrekt.

Vores flådestyring reducerer spildtid og brændstofudgifter samtidig med, at det giver et overblik over biler, kørselsadfærd og ruter.

Hent skræddersyet rapporter for overblik over ruter, kørselsmønstre, udgifter og meget mere.Ved hjælp af geofence og zoner kan man holde øje med køretøjet, og lave alarmer så du kan følge med i om køretøjet forlader en zone, overholder fartgrænsen, overholder kørehviletid osv. Du kan se dine køretøjers nøjagtige placering på kortet i real tid, eller vælge en dato og se hvor de tidligere har været. Hold styr på dine køretøjers servicetider med påmindelser fra Autotracking.

Via servicemodulet kan kunden/værkføreren også være på forkant med fx bestillinger af reservedele, få serviceret flere enheder på én gang, holde øje med hvad der er lavet af reparationer mv. på den enkelte enhed. Der er også mulighed for opsætning af service/syn på fx trailere og tachograf.

Uanset hvor mange køretøjer I har, er flådestyring en vigtig del af virksomhedens drift inden for alle industrier, vi står klar til at hjælpe uanset hvor mange køretøjer i har.